Veilig Betalen
Wij van Jouw Diamond Painting vinden het enorm belangrijk dat de klant beschermd is, zo hebben wij ervoor gezorgd dat onze klanten veilig kunnen betalen via onze webshop door middel van een SSL.

Bij Jouw Diamond Painting kunt u op de volgende manieren betalen: iDeal; PayPal; Overboeking (duurt langer) en via credit card (kan alleen via PayPal).
Op deze manier zorgen wij ervoor dat u rustig online kunt winkelen, zonder zorgen!

Wat is SSL?
Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt. Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk. Ook kunt u een SSL-verbinding eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Wanneer u zich in een beveiligde zone bevindt, verandert het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL).

Mocht het zo zijn dat bovenstaande informatie niet klopt bij het afrekenen van uw gekozen artikelen. Stop dan direct en rond de betaling niet af! Maak daarna ook zo spoedig mogelijk een melding bij ons via info@jouwdiamondpainting.nl.